Over ons

Een betrouwbare
partner & familiebedrijf

Broers Jo en Wim van Pée besloten in 2017 om het familiebedrijf Asbest Cleaning Services op te richten, nadat ze in de dakwerkensector op regelmatige basis met asbest te maken hadden gekregen. Intussen staat ACLS te Leopoldsburg als erkend aannemer in voor professionele asbestsaneringswerken over heel België, met Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant als voornaamste regio’s.

Wij zijn een betrouwbare partner voor aannemers, architecten en bedrijven, maar als één van de weinigen in België ook rechtstreeks inzetbaar voor particulieren.

KLEINE & GROTE PROJECTEN

Met een team van twintig ervaren asbestverwijderaars die zichzelf continu bijscholen, gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Onder de leiding van broers Jo en Wim, die zelf op de werf staan om een perfecte uitvoering te garanderen, brengen wij zowel kleine als grote projecten tot een goed einde. Daar waar Wim uw contactpersoon is voor asbest in hermetische zones, is Jo dat voor asbest met eenvoudige handelingen. Wat ze beide zijn, is een gedegen partner bij wie u altijd terecht kunt.

Heeft u nog vragen over asbest?
Contacteer ons vrijblijvend.

Contact

Stel ons hieronder uw vraag.
Meteen een aanvraag indienen? Klik hier.